Liiton jäsenedut

Jäsenkortti

Kaikki jäsenet saavat jäsenkortin.
Jäsenkorttia esittämällä olet oikeutettu seuraaviin jäsenetuihin:

Työttömyysturva Kaikki liiton varsinaiset jäsenet ovat jäseninä Aaria työttömyyskassassa.
Suomen Merenkulku-lehtiKaikille liiton jäsenille menee liiton lehti Suomen Merenkulku-Finlands Sjöfart, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
TaskukalenteriVuosittain ilmestyvä taskukalenteri. Lähetetään jäsenille Suomen Merenkulku-lehden neo 1 mukana
AmmattijärjestökoulutusLuottamusmiehillä ja varsinaisilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua kustannuksitta liiton omiin kursseihin tai liiton hyväksymiin muiden ammattiyhdistysten järjestämiin kursseihin.
Lainopillinen apuVarsinaisella jäsenellä on oikeus maksuttomaan lainopilliseen apuun työehto- ja virkaehtosopimusasioitaan koskevissa kysymyksissä. Liitto voi anomuksesta antaa juridista tukea myös muissa jäsenkunnan kannalta yleistä mielenkiintoa omaavissa kysymyksissä. 
Liiton mökit Sulkavalla ja HimoksellaSuomen Laivanpäällystöliitto omistaa neljä mökkiä Sulkavalla Ryhälän kylässä jotka ovat nimeltään: Varmaranta, Myllyjärvi, Jaatila ja Suvitupa.  Liitto omistaa myös lomakiinteistön Himoksella. Mökit ovat kaikki jäsenten vuokrattavissa.
Liiton jäsentuotteetLiitto myy erilaisia jäsentuotteita, esim. solmioneuloja, veneviirejä, merikapteenisormuksia jne. Tutustu tuotteisiin nettikaupassa tai liiton lehdessä.
VakuutuksetLiitto on kustantanut kaikille liiton alle 70-vuotiaille Suomessa asuville jäsenille vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen.Vakuutusturva on voimassa sen vuoden loppuun, jolloin vakuuutettu täyttää 70 vuotta. If:ssä liiton työssä oleville jäsenille on liitto myös ottanut vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lue näistä enemmän If:n liittosivuilla.
HyvinvointijaksotPalkansaajien hyvinvointi ja terveys ry PHT järjestää hyvinvointijaksoja.

Jäsenetuhinnat

Viking Line 
Jäsenetuhinnat vapaa-ajan risteilymatkoille. Seuraa lehti-ilmoituksia Suomen Merenkulku-lehdessä.

Tallink-Silja
Jäsenetuhinnat vapaa-ajan risteilymatkoille. Seuraa lehti-ilmoituksia Suomen Merenkulku-lehdessä.

Hotelli Keurusselkä
Sopimushinnat.

Eckerö Line
STTK jäsenhinnat. 

  

Jäsenedut ja -info

Ajankohtaista liitossa