Medlemsförmånerna

Medlemskortet

Alla medlemmar får ett medlemskort, som är i kraft till 31.12.2025.
Genom att framvisa ditt medlemskort är du berättigad till följande medlemsförmåner:

ArbetslöshetsskyddAlla förbundets ordinarie medlemmar är också medlemmar i Aarias arbetslöshetskassa. 
Tidskriften Finlands SjöfartAlla förbundsmedlemmar får förbundets tidskrift Suomen Merenkulku-Finlands Sjöfart, som utkommer 4 gånger om året.
FickkalenderEn årligen utkommande fickkalender, med bl.a. kontaktuppgifterna på förbundskanlsiet, styrelsemedlemmarna och kretsombudsmännen. 
Facklig utbildningFörtroendemännen och de ordinarie medlemmarna har möjlighet att kostnadsfritt delta i förbundets egna kurser eller i andra fackföreningars kurser som förbundet godkänt.
Juridisk hjälpOrdinarie medlem har rätt till kostnadsfri juridisk hjälp i frågor som gäller hans kollektivavtal och tjänstekollektivavtal. Förbundet kan på anhållan ge juridiskt stöd också andra frågor som är av allmänt intresse för medlemskåren.
Förbundets stugor i SulkavaFinlands Skeppsbefälsförbund äger fyra stugor i Sulkava i Ryhälä by. Dessa är: Varmaranta, Kultamäki, Myllyjärvi, Jaatila och Suvitupa. Stugorna kan alla hyras av medlemmarna.
Förbundets medlemsprodukterFörbundet säljer olika medlemsprodukter t.ex. slipsnålar, bälten, båtvimplar, sjökaptensringar osv. Bekanta dig med produkterna i nätbutiken eller i förbundets tidskrift. Nätbutiken är tyvärr delvis endast finskspråkig.
FörsäkringarFör alla sina under 70-åriga medlemmar som bor i Finland har förbundet i försäkringsbolagt If tagit en olycksfalls- och resenärförsäkring för fritiden. För förbundets medlemmar som är i arbetslivet har förbundet också tagit en ansvars- och rättskyddsförsäkring. Läs mera.
PHT:s välmåendeperioderLöntagarnas välmående och häls PHT ordnar välmåendeperioder.

Medlemsförmånspris 

Viking Line 
Medlemsförmånspris på fritidskryssningsresor. Följ med annonseringen i tidskriften Finlands Sjöfart.

Tallink-Silja
Medlemsförmånspris på fritidskryssningsresor. Följ med annonseringen i tidskriften FInlands Sjöfart. 

Eckerö Line
STTK medlemspris.

Hotelli Keurusselkä
Medlemspris.

  

Borgbacken åkband för medlemmar Åkband 29 € (norm 47e)! Beställning

Lue lisää >>