Mercy Ship Race -liikuntatapahtuma 8.6.2021

Tervetuloa mukaan iloiseen merelliseen iltapäivätapahtumaanMerimieseläkekassa, Merimiespalvelutoimisto ja Merimieskirkko haastavat merenkulun työntekijä- ja työnantajajärjestöt mukaan hyvälle asialle.

Järjestämme Mercy Ship Race -liikuntatapahtuman Vuosaaressa merimieskeskuksessa 8.6. alkaen klo 14.

Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronaohjeita. Tarjolla on muutama eri reitti sataman ympäristössä, jotka voi kävellä, juosta tai vaikka pyöräillä. Tarjolla on merta ja maisemia, vihreää lehtoa ja golfkentän avaruutta. Kätköilijöillekin löytyy matkan varrelta haettavaa. ”Kisakeskuksena” toimii Vuosaaren merimieskeskus, jonne voi jättää tavaroita säilöön lenkin ajaksi.

Mepan Ialina Buckbee ohjaa alkulämmittelyn klo 14 ja sitten vaan omaan tahtiin lenkille tai vaikka kahdelle. Kierrosten täytyttyä on talon terassilla tarjolla sormiruokaa kahden iloisen laivakokin, Markku Kontolan ja Timo Nakarin loihtimana. Suihkuunkin pääsee koronarajoitukset huomioiden.

Pyydämme ilmoittautumaan viimeistään ti 1.6. osoitteeseen jaakko.laasio@merimieskirkko.fi – osaamme sitten käydä ruokakaupassa.

Vapaaehtoinen osallistumismaksu on 20 € per liikkuja menee lyhentämättömänä Mercy Ships:in hyväksi.

Maksetaan tilille: Ålands Sjöfart rf: FI51 6601 0002 3019 19.Viestiksi: Mercy Ships Race 2021, (nimi ja) organisaatio.

Tervetuloa!

Marina (MEK), Pekka (MEPA ), Jaakko (SMK)

Mercy Ships on kristillispohjainen vapaaehtoisjärjestö, joka ylläpitää sairaalalaivaa. Se tarjoaa vaativiakin operaatioita maissa, joissa sairaaloiden taso ei ole korkea tai kalliit operaatiot eivät ole kenen tahansa saavutettavissa. Laivaan haetaan jatkuvasti mm. ammattimerenkulkijoita huolehtimaan sen liikkumisesta ja ylläpidosta. Lue lisää mercyships.org

Lue myös